Kontakt oss
tel:+47 481 57 049

New York

Agencium Ltd, 31 Ashcombe,
London NW5 1QU, UK

Phone

+1 (234) 56789
+1 (234) 56789

Email

support@agencium.com

Follow us

Request a quote
christin-hume-Hcfwew744z4-unsplash 1

Next.js og Fremtiden for Webapplikasjoner

Vi markedsfører oss som ledende konsulenter for Next.js-applikasjoner. Men hva er egentlig Next.js? I denne artikkelen vil vi dekke de grunnleggende prinsippene for webutvikling, forskjellige programmeringsspråk og vår visjon for fremtiden av webapplikasjoner.

En standard nettside består vanligvis av tre forskjellige programmeringsspråk: JavaScript, HTML og CSS. Du kan tenke på det som ingrediensene i en kake; for å lage den trenger du visse elementer. I stedet for smør, egg og sukker, bruker vi JavaScript, CSS og HTML. Disse tre er ansvarlige for utseende, layout, knapper, tekst og handlinger når du navigerer gjennom siden. Historisk sett har disse elementene blitt kombinert ved hjelp av React, en populær metode for å håndtere mesteparten av funksjonaliteten med JavaScript.

Utfordringen er at når en nettleser mottar en nettside laget på denne måten, er det i hovedsak en stor samling av JavaScript. Nettleseren må da prosessere og rendere hvert element på klientens side. Dette fungerer, men når søkemotorer som Google eller Bing møter en slik side, kan de ha problemer med å forstå og indeksere innholdet, noe som fører til dårlig søkemotoroptimalisering (SEO).

Next.js løser dette problemet ved å statisk generere sider på forhånd. Den implementerer også en rekke teknikker for effektiv cache-rendering og generell hastighetsforbedring. Nettsider laget med Next.js er generelt raskere, mer effektive og har bedre SEO.

Hvis du for ditt neste prosjekt ønsker å konvertere en React-app til en Next.js-app, eller å utvikle en helt ny fullstack-applikasjon med JavaScript, kan vi hos 23 Digital forsikre deg om at vi er den beste partneren for deg.

Lurer du på noe angående Next.js, eller webutvikling? Kontakt oss